Du kommer inom kort bli dirigerad till vår nya beställningsportal Dawero.se.

 

Interwheel.se har från april 2021 upphört som beställningsportal och alla nya beställningar sker via www.dawero.se

 

Däckbolagen består av Dawa Däck, KW Wheels samt Pro-Imp AB och via vår B2B portal når du alla produkter på ett och samma ställe. Vi distribuerar över 800 000 däck/ år och i första hand lagerhåller vi ett brett urval av våra varumärken Kumho, Cooper, Alutec fälg och nu med Integrationen av Interwheel givetvis Pirelli. Som komplement och för att erbjuda ett heltäckande sortiment erbjuder vi även en hel del premiumdäck.  

Vi hälsar gamla och nya kunder välkomna

 

Saknar Ni login så kontakta oss gärna på kundservice@dawero.se eller på tfn 031-355 56 00

OM INTERWHEEL

Upptäck hur vårt koncept bidrar till en bättre däckaffär, stärker dig i konkurrensen på marknaden och – det viktigast av allt – ger nöjdare kunder.

ÖKA DIN FÖRSÄLJNING AV VINTERHJUL

Som vår partner har du tillgång till däck, fälgar och färdigmonterade hjul till de flesta bilmärken och modeller som finns på marknaden. Du kan alltid erbjuda dina kunder produkter från de ledande kvalitetstillverkarna. Med ett så komplett sortiment är det både roligare och mer lönsamt att sälja. Din däckaffär är viktig för oss. När du knyter dina kunder närmare till dig ökar dina möjligheter till både mer- och nyförsäljning.

MINSKA DINA LAGER- OCH HANTERINGSKOSTNADER

Interwheel är i praktiken ditt förlängda lager. Du slipper att gissa och göra prognoser över hur försäljningen kanske kommer att se ut. Istället för att lägga osäkra försäsongsorder beställer du produkterna i samma stund som du vet att dina kunder vill köpa. Det är tryggt och säkert. Dessutom levererar vi beställda däck, fälgar eller färdigmonterade hjul på exakt den dag du vill ha dem. Varken för tidigt eller för sent. Du binder inget kapital i lager och riskerar inte att stå med ett överskott av produkter när säsongen är slut.

SÄLJSTÖD OCH TEKNISKT KUNNANDE

Vårt engagemang visar sig också i det stöd du får. Som vår partner får du ett paket av säljstödsmaterial med vägledning som hjälper dina kunder att välja rätt produkter. Vi har också en app för smartphones och kan erbjuda Er en webb-shop med våra produkter på Er hemida.

GE DINA KUNDER BÄTTRE SERVICE

Våra ambitioner är höga. Dina behov och dina kunders önskemål är våra ledstjärnor. Därför är det extra roligt att vi får så mycket uppskattning för något alldeles självklart:

Vi levererar alltid det du har beställt – i rätt tid och till rätt pris.