Du kommer inom kort bli dirigerad till vår nya beställningsportal Dawero.se.

 

Interwheel.se har från april 2021 upphört som beställningsportal och alla nya beställningar sker via www.dawero.se

 

Däckbolagen består av Dawa Däck, KW Wheels samt Pro-Imp AB och via vår B2B portal når du alla produkter på ett och samma ställe. Vi distribuerar över 800 000 däck/ år och i första hand lagerhåller vi ett brett urval av våra varumärken Kumho, Cooper, Alutec fälg och nu med Integrationen av Interwheel givetvis Pirelli. Som komplement och för att erbjuda ett heltäckande sortiment erbjuder vi även en hel del premiumdäck.  

Vi hälsar gamla och nya kunder välkomna

 

Saknar Ni login så kontakta oss gärna på kundservice@dawero.se eller på tfn 031-355 56 00

Nyheter

Utökat sortiment 2020

Succesivt så utökar vi nu sortimentet med däck från Kumho, Cooper och Westlake. Fälgsortimentet utökas kraftigt, med bl a Alutec och Rial fälgar.

Innebär e-handel slutet för B2B-säljaren?

Interwheels Samuel Hermansson delar med sig av sina erfarenheter från B2B-försäljning online i intervju med konsultbolaget Motillo.

Black Friday 2018

Årets stora chans till fynd.

Tävla om en resa för 2

Vinn en resa för 2 till Hockey VM 2017.

Tävla om en iPad Air 2

Klicka dig in för att få veta mer om tävlingen.

Vakans: Inköps- och administrativ assistent

Tjänsten är tillsatt. Vi tackar alla som sökte.

Årets kundenkät 2016

Vi strävar ständigt efter att bli en ännu bättre leverantör och samarbetspartner till er och då är det avgörande att få veta vad ni tycker om oss. Tack till er som hjälper oss att bli ännu bättre!

Grattis Ernes!

Vi har utsett vinnaren bland er som gav oss förbättringsförslag i kundenkäten 2016.

Välkommen Daniel!

Vi vill välkomna Daniel Nilsson som ny VD på Interwheel.

Pirelli Ice Zero FR tvåa i årets däcktest

Nya friktionsdäcket Pirelli Ice Zero FR tog direkt en andraplats bland de dubbfria däcken i årets stora vinterdäcktest som genomförts av det oberoende testinstitutet Test World.

Välkommen Peter!

Vi vill välkomna Peter Eriksson som ny distriktschef på Interwheels norra distrikt.

Prime Penta

Prime Penta är en stilren och klassisk 5-ekrad fälg vars design passar på de flesta bilar.

Tack till er som hjälper oss att bli ännu bättre!

Vi strävar ständigt efter att bli en ännu bättre leverantör och samarbetspartner till er och då är det avgörande att få veta vad ni tycker om oss. De kundundersökningar som vi regelbundet genomför är vårt sätt att ta reda på detta och de utgör ett väldigt viktigt underlag i vårt utvecklingsarbete.

Välkommen Erik!

Den 18 Maj började Erik Rengberg arbeta som Distriktchef för det östra distriktet, vilket innebär Stor-Stockholm med omnejd. Vi är övertygade om att han är rätt man för att lyfta det östra distriktet till nya nivåer.

GRATTIS PELLE - Du vann iPaden!

Vi har nu utsett en vinnare bland er som gav oss förbättringsförslag i undersökningen. Vinnaren är Pelle Petterson på Inges Bil AB i Alingsås! Grattis Pelle, vi hoppas att du får stor användning av din vinst!

Sök med hjälp av reg.nr

Sedan en tid så har ni kunnat söka efter kompletta hjul med reg. nr sök. Nu kan du även göra det med lösa däck och aluminiumfälgar.

Uppdaterad widget för däck, fälg & hjul

Vi har precis uppdaterat vår widget shop. Med den på er egen hemsida så kan kunderna själva informera sig om sortiment och priser, och självklart även lägga sin beställning hos er, direkt på nätet! Detta får våra återförsäljare utan kostnad.

Utökat fälgprogram

En av de stora fördelarna med att sälja kompletta hjul från Interwheel har alltid varit att vi har färdiga hjul. Läs mer om vårt fälgprogram här!

Skriv ut eller maila offerter

Nu har vi gjort det busenkelt att skriva ut eller maila en offert direkt till kunder eller varför inte kollegor? Ovanför det presenterade urvalet finner du en skrivarsymbol för utskrift av urvalet och en symbol i form av ett kuvert för att maila offerten.

TPMS?

Behöver du TPMS-sensorer i hjulen du beställer? Vi har sensorerna du behöver på lager! Nu har vi har gjort det mycket enkelt att lägga till sensorer när du beställer hjulen från oss på webben. Självklart kan du även köpa lösa förprogrammerade sensorer också!

Pirelli vinner BMW:s innovationspris

Pirelli har tilldelats ”BMW Supplier Innovation Award 2014”, en utmärkelse som delas ut till den mest innovativa leverantören varje år. Pirelli fick priset i kategorin ”Kvalitet" för sin nya och innovativa härdningsteknik med termosensorer som används i vulkaniserings-processen för att höja kvalitén i varje enskilt däck. Priset mottogs av Pirellis teknikchef Maurizio Boiocchi vid en ceremoni i Amsterdam.

Prime Seven

Prime Seven är 7-ekrad och anpassad till 4-bultade bilar. Den är stilren och klassisk fälg vars design passar på de flesta bilar.

Prime Five

Prime Five är en stilren och klassisk 5-ekrad fälg vars design passar på de flesta bilar.

Prime Cargo

Prime Wheels Cargo är en kraftfull fälg till Lätta lastbilar och minibussar. Den tål de högsta förekommande belastningarna.

Prime Bawaria

Prime Bawaria är utvecklad enbart för BMW bilar. Det gör att mått och design blir mer optimerad.

Prime Twin

Prime Twin är speciellt framtagen till kunder som även vill att bilen även vintertid ska se så bra ut som möjligt, utan att ge avkall på körbarhet och funktion.

Nyhetsbrev 2014-08-15

Läs vårt nyhetsbrev skickat 2014-08-15

Nyhetsbrev 2014-06-05

Läs vårt nyhetsbrev skickat 2014-06-05!

Nyhetsbrev 2014-04-30

Läs vårt nyhetsbrev skicka 2014-04-30!

Vinnarna av iPad Mini's

De 3 vinnarna av en varsin iPad Mini med rätt svar på frågan blev...

Widgetshop

Har ni funderat på hur ni kan utveckla er däckaffär ytterligare? Vill ni nå nya målgrupper? Däck kan locka nya kunder som i förlängningen blir en ny bilkund!

Testa oss! Bli vår återförsäljare.

Våra kunder tycker att vi är en mycket vass leverantör av däck, fälgar och kompletta hjul, det nämner de i varje kundenkät. Vi vet att vi kan hjälpa Er att sälja mer, spara tid, minska sysselsatt kapital och minimera de problem ni upplever i Er däckaffär idag.

Interwheel's mobila app

Perfekt verktyg för att visa kunder produkter. Enkelt att kunna hitta rätt hjul, visa, maila offert och beställa!

Nu vässar vi våra hjulpriser!

Från och med 2013-09-16 så har vi gjort stora förändringar i vår hjulprissättning. Ambitionen är att varje hjul, oavsett om det gäller dubb, dubbfritt, nordiskt eller centraleuropeiskt, ska ha rätt pris.