Du kommer inom kort bli dirigerad till vår nya beställningsportal Dawero.se.

 

Interwheel.se har från april 2021 upphört som beställningsportal och alla nya beställningar sker via www.dawero.se

 

Däckbolagen består av Dawa Däck, KW Wheels samt Pro-Imp AB och via vår B2B portal når du alla produkter på ett och samma ställe. Vi distribuerar över 800 000 däck/ år och i första hand lagerhåller vi ett brett urval av våra varumärken Kumho, Cooper, Alutec fälg och nu med Integrationen av Interwheel givetvis Pirelli. Som komplement och för att erbjuda ett heltäckande sortiment erbjuder vi även en hel del premiumdäck.  

Vi hälsar gamla och nya kunder välkomna

 

Saknar Ni login så kontakta oss gärna på kundservice@dawero.se eller på tfn 031-355 56 00

FÖRETAGSFAKTA - VINTERHJUL - SVERIGES VASSASTE LEVERANTÖR

Interwheel Sweden AB (556367-8977) är ett grossistföretag inom däck- och fälgbranschen med huvudkontor i Karlstad. Våra kunder är idag över 500 bilhandlare i Sverige men även i Norge, Finland och Danmark. Antal medarbetare är 17. Sedan december 2019 ingår vi i en bolagsgrupp som heter Klintberg & Way. I gruppen finns ytterligare tre bolag som verkar inom däckbranschen - KW Wheels AB, Dawa Däck och ProImp AB. Vi kommer ha ett mycket nära samarbete och tillsammans kan vi erbjuda ett mycket brett sortiment av däck, fälgar och kompletta hjul.

Vi marknadsför och säljer produkter från marknadens ledande tillverkare – Pirelli, Goodyear Dunlop, Continental, Cooper, Michelin, Nokian och Kumho. Vi erbjuder även budgetdäck från Imperial och Westlake m. fl.

Vår egen fälgserie PRIME Wheels i aluminium är speciellt framtagen för Nordiska förhållanden. De håller den absolut högsta kvalitén för att tillfredställa de mest kräsna kunderna.