Du kommer inom kort bli dirigerad till vår nya beställningsportal Dawero.se.

 

Interwheel.se har från april 2021 upphört som beställningsportal och alla nya beställningar sker via www.dawero.se

 

Däckbolagen består av Dawa Däck, KW Wheels samt Pro-Imp AB och via vår B2B portal når du alla produkter på ett och samma ställe. Vi distribuerar över 800 000 däck/ år och i första hand lagerhåller vi ett brett urval av våra varumärken Kumho, Cooper, Alutec fälg och nu med Integrationen av Interwheel givetvis Pirelli. Som komplement och för att erbjuda ett heltäckande sortiment erbjuder vi även en hel del premiumdäck.  

Vi hälsar gamla och nya kunder välkomna

 

Saknar Ni login så kontakta oss gärna på kundservice@dawero.se eller på tfn 031-355 56 00

Vår ambition är att våra fälgar ska vara så nära original kvalitet som möjligt.

Prime Wheels fälgar är speciellt utvecklade för svåra nordiska vinterförhållanden. De har en modern design som uppfyller högt ställda krav på design och funktion. I de flesta fall har våra Prime Wheels fälgar samma mått som originalfälgar, eller mycket nära. Tanken är även att original bult/mutter ska passa. Och de har alltid direkt navpassning. Inga plastringar förekommer. Samtliga fälgar har en hög finish och är ämnade för vinterbruk!

Sortimentet av fälgar är främst koncentrerat till vinterfälgar där ett antal olika designer erbjuds till de flesta bilmodellerna på marknaden. Många av fälgarna gör sig även mycket bra sommartid, speciellt i större storlekar.

Fälgarna produceras av några av de största tillverkarna i världen, vilket garanterar en utmärkt kvalité. Alla fälgar i Prime Wheels sortiment är producerade enligt TÜV-standard.

JCL sortimentet kommer att fasas ut under det närmaste året. Titta under "Kampanj", där finns det fynd att göra!


Utöver aluminiumfälgar så har vi ett komplett sortiment av stålfälgar.

Se bilder på alla aluminiumfälgar i vårt fälgprogram!

 

För utökad trygghet så lämnar vi hela 5 års reklamationsrätt mot materialfel eller fel i produktionen.

 


Bild på hjul med JCL-fälg