Du kommer inom kort bli dirigerad till vår nya beställningsportal Dawero.se.

 

Interwheel.se har från april 2021 upphört som beställningsportal och alla nya beställningar sker via www.dawero.se

 

Däckbolagen består av Dawa Däck, KW Wheels samt Pro-Imp AB och via vår B2B portal når du alla produkter på ett och samma ställe. Vi distribuerar över 800 000 däck/ år och i första hand lagerhåller vi ett brett urval av våra varumärken Kumho, Cooper, Alutec fälg och nu med Integrationen av Interwheel givetvis Pirelli. Som komplement och för att erbjuda ett heltäckande sortiment erbjuder vi även en hel del premiumdäck.  

Vi hälsar gamla och nya kunder välkomna

 

Saknar Ni login så kontakta oss gärna på kundservice@dawero.se eller på tfn 031-355 56 00

Våra däckleverantörer

Interwheel levererar premiumdäck i såväl sommar- som i vinterutföranden. Dessa däck kommer från Pirelli, Goodyear/Dunlop, Michelin, Nokian och Continental. I valuelinesegmentet levererar vi Kumho, Cooper och Yokohama och i budget Imperial, Westlake och Sunwide.

Pirelli Logo

Pirelli - Power is nothing without control

Företaget fokuserar främst på högprestanda-segmenten som karakteriseras av framstående teknologi och hög prestanda. I dessa segment har Pirelli skapat sig en ledarposition både gällande bil- och motorcykeldäck. Med hjälp av sin tekniska expertis har Pirelli Tyre skapat samarbeten med världens ledande bil- och motorcykeltillverkare.

Goodyear

Goodyear - Safety together

En av världens största och äldsta däckproducenter, tog sitt namn som hyllning till Charles Goodyear som uppfann vulkaniseringsprocessen, grundades i Ohio, USA 1898. Kärnvärden i varumärket kännetecknas av Innovation och säkerhet. Exempel på detta är det punkteringssäkra däcket, RunOnFlat ­ en revolution i däckhistorien, det första hjulet på månen. Goodyear är också alla tiders vinnare i Formel 1. ­ Mer än 350 segrar!

MICHELIN - A BETTER WAY FORWARD

Michelins mission är att bidra till att förbättra hållbara transporter genom att utveckla, tillverka och sälja däck till alla typer av fordon. Michelin publicerar också rese-, hotell- och restaurangguider och kartor samt elektroniska resetjänster på ViaMichelin.com. Michelins huvudkontor ligger i Clermont-Ferrand i Frankrike. Michelin sysselsätter 111 200 människor i mer än 170 länder, varav ca 300 i Norden.

 

Nokian

Nokian - specialist på nordiska förhållanden

Kunskapen och specialkompetensen om nordiska förhållanden är grunden för produktutvecklingen: Produkter som ger mervärde för kunder och konsumenter. Norden är huvudmarknaden.

 

Continental

Continental - arriving safely and comfortably

Ett tyskt teknikföretag som är marknadsledare i Europa. Continental tillhör världens ledande komponentleverantörer till fordonsindustrin.